Wie is Eline

Sinds 2003 werk ik als coach en shiatsu therapeut en heb veel ervaring in het begeleiden van mensen bij hun genezingsproces.

In 2014 werd ik zelf ziek. Na een lange periode van stress had ik fybromyalgie ontwikkeld en men dacht in het ziekenhuis dat ik ook spierdystrofie had. Aandoeningen waarvan men zei dat ik hier nooit meer van zou herstellen….

Maar daar kon ik me niet bij neerleggen. Ergens wist ik dat ik mezelf ziek had gemaakt door veel te lang veel te veel van mezelf te vragen. Te lang te veel stress.

Er volgde een zoektocht naar genezing. En die vond ik.

 

Tijdens mijn periode van herstel ben ik mij gaan verdiepen in stress en de invloed ervan op onze gezondheid. Ik heb opnieuw de opleiding medische basiskennis gedaan en volgde lezingen en trainingen op het gebied Quantum fysica en neurowetenschappen.

Van daaruit is een nieuwe methode ontstaan waarmee ik mijzelf heb genezen en welke ik nu graag met mensen deel.

 

Ik begeleid mensen met diverse fysieke klachten, chronische ziekten en kankerpatiënten en leer hen hoe ze hun zelfgenezend vermogen kunnen activeren.

Ik geef advies over stresspreventie, bied hulp bij het leren omgaan met angstgedachten en – emoties,  begeleid in het genezingsproces en  bied ondersteuning voor partners en familieleden in het omgaan met de ziekte van hun dierbare.

 

De resultaten zijn verbluffend! Mijn zoon is genezen van een immuunstoornis (CVID), ik zie mensen in mijn praktijk herstellen van chronische aandoeningen en zie mensen sneller van kanker en chemokuren herstellen.

 

Naast individuele begeleiding geef ik trainingen aan organisaties over stressmanagement, gezondheid en de kracht van het Brein.

Ook geef ik lezingen in heel Nederland over het activeren van het zelfgenezend vermogen en organiseer ik meerdaagse programma’s voor chronisch zieken en hun partners.